'Pozabili' povabiti Rafo

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaši madridskega Reala so se zbrali na tradicionalni večerji, ki je poskrbela za velik odmev v španskih medijih. Igralci so namreč 'pozabili' povabiti trenerja Rafaela Beniteza.
Oglej si celoten članek

Pri Marci so se razpisali o skupni večerji, ki so jo tradicionalno za božič imeli nogometaši madridskega Reala. Veliko prahu je namreč dvignilo dejstvo, da na zabavo ni bil povabljen nihče iz strokovnega štaba kluba, prisotni pa so bili igralci mladinske ekipe.

Odsotnost trenerja Rafaela Beniteza je po mnenju nekaterih dodaten znak, da se ne bo več dolgo zadržal v klubu. Rafi je lahko v uteho tudi dejstvo, da na podobne zabave ob koncu svojega trenerskega dela pri Realu ni bil vabljen tudi Jose Mourinho. Portugalec je bil sprva sicer deležen te časti.

Madridski nogometaši se bodo do novega leta pomerili še z Rayom Vallecanom in Real Sociedadom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.