Pozabite Man Utd - Bayern: trije goli v dodatku!

V angleški peti ligi so bili gledalci priča neverjetnemu razpletu srečanja.
Oglej si celoten članek

V 28. kolu pete angleške nogometne lige (Vanarama National League) je Barrow gostil ekipo Tranmere Rovers.

Domači so bili na dobri poti do zmage, saj so v 90. minuti zanesljivo vodili s 3:1. Zdelo se je, da dvomov o zmagovalcu ne more biti, toda na koncu je Barrow ostal brez ene same točke.

Najprej je Lois Maynard znižal na 3:2, nato je s sicer rahlo sumljivim zadetkom izenačil Jeff Hughes, za neverjetno zmago pa je v 95. minuti srečno zadel Jake Kirby. Vrhunce srečanja si lahko ogledate v zgornjem videu.

Barrow je po porazu ostal v spodnji polovici lestvice, od cone izpada ga loči šest točk. Tranmere je osmi in lovi mesta, ki peljejo v play-off za League 2.

Pri tem smo se spomnili na finale Lige prvakov med Manchester Unitedom in Bayernom, ki so ga Angleži dobili po dveh golih v izdihljajih tekme (2:1). 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.