Pozdravilo ga je več ljudi kot Maradono

Foto: Žurnal24 Ronalda je na predstavitvi pozdravilo največ navijačev v zgodovini nogometa. Cel Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V Madridu vlada evforija. Kot zadnji izmed galaktikov št. 2 je na Santiagu Bernabeuu paradiral najdražji – Cristiano Ronaldo. "Svetovni rekord!" na naslovnici kriči današnji izvod Marce.
Oglej si celoten članek
 
 

Zelo smo zadovoljni, ker vemo, da si se trdno odločil igrati za Real Madrid. Navijači bodo od tebe zahtevali le najboljše, a hkrati ti bodo dali vse, kar imajo.

Florentino Perez

 
To je bila predstavitev, vredna cene, ki so jo plačali zanj. Cristiana Ronalda je na njegovem novem domovanju Santiago Bernabeu pozdravilo 80 tisoč navijačev, s čimer je Portugalec podrl dosedanji rekord legendarnega Diega Maradone. "Malega zelenega" je leta 1984, ko je prestopil iz Barcelone k Napoliju, na stadionu San Paolo pozdravilo 75 tisoč duš. "Nisem pričakoval nabito polnega stadionato je zares impresivno," je bil presenečen tudi vsega navajeni Ronaldo, ko je po dolgih letih hotenja končno uspel s "sanjskim prestopom" v madridski Real. 

Na novinarski konferenci po uradni predstavitvi je Ronaldo spregovoril tudi o svojem času pri Unitedu. O Manchestru ni imel žal besede: "Hvala vsem (Unitedovim) navijačem, trenerju (Alexu Fergusonu), prijateljem in soigralcem. Tam sem igral šest let, tam imam prijatelje. A ljudje spoštujejo mojo odločitev," je dejal. "Velik izziv in moje sanje so zdaj igrati pri Realu, a iz Manchestra bom pogrešal mnogo stvari."

Po njegovih besedah mu pobega na Iberski polotok ne zameri niti "neodpuščajoči" nekdanji trener Ferguson: "Moj odnos z njim je bil vedno dober, in tak bo ostal za vedno. Šel sem v Manchester, se pogovoril z njim in vse je bilo v redu. Življenje gre naprej." Kasneje ga je neposredno nagovoril tudi predsednik kluba Florentino Perez, mož, brez čigar finančnih mišic se Ronaldov prihod ne bi mogel niti približno zgoditi: "Zelo smo zadovoljni, ker vemo, da si se trdno odločil igrati za Real Madrid. Navijači bodo od tebe zahtevali le najboljše, a hkrati ti bodo dali vse, kar imajo," je povedal.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.