Požirek vode ga bo stal 7400 evrov

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Vratar kitajske ekipe Chongqing Lifan bo moral zarad gola, ki ga je prejel med okrepčevanjem z vodo, plačati kazen v višini 7400 evrov.
Oglej si celoten članek

Weijie Sui, vratar Chongqing Lifana, si je v 84. minuti obračuna z Liaoning Whowino privoščil požirek vode, kar je s pridom izkoristila domača ekipa in s hitro izvedenim prostim strelom prišla do izenačenja.

Kitajski mediji poročajo, da bo moral čuvaj mreže zaradi svoje nepazljivosti plačati 50.000 juanov, kar znaša približno 7400 evrov. ''Naredil sem grozno napako in zapravil polne tri točke. To se ne bo več zgodilo in nikoli več ne bom izgubil koncentracije,'' je po tekmi zatrdil novinarjem.

Sui se je moral po poročanju ITV Football na letališču braniti pred jeznimi navijača Lifana, grozi pa mu tudi suspenz s strani kluba. Vse to zaradi požirka vode, ki si ga je v istem trenutku kot on, ironično, privoščil tudi trener ekipe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.