Pozitiven tudi eden najboljših nogometašev vseh časov

Foto: Epa
Nekdanji dobitnik zlate žoge je sporočil, da nima simptomov bolezni.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni virtuoz Ronaldinho je zadnji v nizu največjih imen športa, ki je pozitiven na novi koronavirus. Kot je sporočil 40-letni nekdanji zvezdnik Barcelone in Milana prek Instagrama, je okužen s covidom-19, vendar nima nobenih simptomov. Zdaj bo dvakratni najboljši nogometaš sveta ostal v desetdnevni samoosamitvi v Belo Horizonteju.

"Pozdravljeni prijatelji, družina, navijači, odločil sem se za test na novi koronavirus in izvid je bil pozitiven. Počutim se dobro, za zdaj sem brez simptomov," je Ronaldinho dejal v videoposnetku, objavljenem na Instagramu.

Ronaldinho se je šele avgusta vrnil v rodno Brazilijo po petih mesecih pripora v sosednjem Paragvaju zaradi škandala s ponarejenim potnim listom.

Nekdanji dobitnik zlate žoge za najboljšega nogometaša na svetu in svetovni prvak iz leta 2002 je bil skupaj z bratom kar mesec dni v zaporu, kjer je praznoval tudi 40. rojstni dan. Ko so njegovi odvetniki plačali 1,47 milijona evrov varščine, pa je bil še štiri mesece v hišnem priporu v enem od hotelov v Asuncionu.

Foto: Epa ronaldinho

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.