Praktično celotna zagrebška ekipa ima covid-19

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Iz hrvaške prestolnice so prišle zaskrbljujoče novice.
Oglej si celoten članek

Košarkarski klub Cibona je v izjavi za javnost sporočil, da je bilo v zadnjih dneh 14 članov ekipe pozitivnih na novi koronavirus. Zagrebški klub je ob tem dodal, da gre za 11 igralcev in tri člane trenerskega štaba. Imen zaradi varovanja osebnih podatkov niso izdali.

Covid-19 Rdeči, rumeni in zeleni seznam držav: O tem bo odločala vlada!

Danes so v klubu dobili rezultate ponovnega testiranja, ki je razkrilo deset novih okužb, od tega devet med igralci in en pozitivni izid med trenerji. Že pred tem so opravili prvi val testiranj. Takrat so bili pozitivni štirje, dva igralca in dva trenerja.

"Nekateri okuženi kažejo blage znake covida-19, večina pa je asimptomatskih," so sporočili iz kluba in dodali, da bodo še naprej sledili vsem korakom in navodilom epidemiološke službe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.