Prašičja gripa napadla Brečka

Foto: Žurnal24 Mišo Brečko je trenutno v karanteni. (Foto: Gregor Katič)
Mišo Brečko bo izpustil 17. kolo nemške Bundeslige, saj ga je napadla prašičja gripa in oddaljila od nogometnih igrišč. Poleg slovenskega reprezentanta so zboleli še trije nogometaši Kölna.
Oglej si celoten članek

Nemškemu nogometnemu prvoligašu Kölnu v tej sezoni ne gre prav po načrtih, saj je po 17. kolih šele na 16. mestu, na naslednji prvenstveni tekmi proti Kaiserslauternu pa trener Frank Schäfer ne bo mogel računati niti na četverico, ki je zbolela za prašičjo gripo. V tej četverici je tudi slovenski reprezentant Mišo Brečko.

Oboleli v karanteni
Kot poroča spletna stran goal.com, so poleg Brečka zboleli še Youssef Mohamad, Kevin McKenna in Konstantinos Giannoulis, z virusom H1N1 pa se je okužil tudi pomočnik trenerja Thomas Hässler. Vsi oboleli so že v karanteni.

Za Köln sicer igra še en slovenski reprezentant, in sicer Milivoje Novaković.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.