Prašnikar na velenjski klopi

Foto: Žurnal24
Bojan Prašnikar se vrača na slovenske nogometne zelenice. Pred časom se ga je povezovalo z ljubljansko Olimpijo, a je postal trener velenjskega Rudarja.
Oglej si celoten članek

Bojan Prašnikar bo vodil nogometaše velenjskega Rudarja do konca letošnje sezone, so sporočili iz kluba. Prašnikar bo na trenerskem mestu zamenjal Francija Oblaka, ki je ekipo vodil v prehodnem obdobju zadnjih šestih tekem, a zaradi službenih obveznosti zapušča trenersko mesto.

"V klubu smo veseli njegove odločitve in pripravljenosti, da stabilizira moštvo NK Rudar. Odločitev vodstva kluba je temeljila na njegovem poznavanju ekipe in njegovih dolgoletnih trenerskih izkušnjah. Uspešen dogovor je med drugim temeljil na dejstvih, da je Bojan Prašnikar doma v neposredni bližini Velenja in da njegova hčerka trenira nogomet v ŽNK Rudar - Škale," so zapisali v klubu in dodali, da bo Prašnikar klub vodil le za simbolično nagrado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.