"Prava osebnost za naš klub"

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener danskega Københavna Ståle Solbakken je ob novici o prestopu z izbranimi besedami spregovoril o Benjaminu Verbiču.
Oglej si celoten članek

Benjamin Verbič se je dogovoril za poletni prestop v danski KøbenhavnCelje naj bi za prestop prejelo nekaj več kot milijon evrov. 21-letni Vojničan bo na začetku prestopnega roka podpisal štiriletno pogodbo.

"Benjamin ima določene veščine in lastnosti, ki smo jih iskali, da bi dopolnili ekipo. Je zelo direkten igralec, ki s svojega položaja na krilu prihaja do številnih zadetkov in asistenc. Je zelo dober z obema nogama in vedno išče dobre napadalne položaje," je za klubsko spletno stran slovenskega reprezentanta pohvalil trener danskega moštva Ståle Solbakken.

"Glede na njegovo starost ima seveda še izjemno veliko prostora za napredek, njegov potencial še ni izpolnjen. Vendar kljub temu pričakujemo, da bo s svojimi lastnostmi že od prvega dne pomagal ekipi. Poleg tega smo imeli z njim številne pogovore in tudi z ljudmi okrog njega in ti pogovori so nas prepričali, da je prava osebnost za naš klub," je dodal nekdanji norveški reprezentant na klopi Dancev.

Solbakken je že treniral dva Slovenca, pri Kölnu je vodil Miša Brečka in Milivoja Novakovića. København bo v naslednji sezoni igral v Ligi Evropa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.