''Pravi'' Ronaldo še vedno zna

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji brazilski superzvezdnik Ronaldo je na dobrodelni tekmi za boj proti revščini navduševal s svojimi nogometnimi potezami, pri čemer mu je na pomoč priskočil tudi Zinedine Zidane.
Oglej si celoten članek

V Franciji sta se na dobrodelni nogometni tekmi pomerili izbrana vrsta Ronalda in Zinedina Zidana ter zvezdniška zasedba St. Etienna. Mreža se je, kot se na takšnih obračunih tudi spodobi, pogosto zatresla, z nekaj lepimi potezami pa je se je izkazal ''pravi'' Ronaldo, in to kljub temu, da na posnetkih pogosto hlasta za zrakom, kar je odraz Brazilčeve fizične (ne)pripravljenosti.

Ronaldo je dosegel hat-trick, z natančnim lobom pa je navdušil tudi Clarence Seedort. Na koncu se je zmage z izidom 9:7 veselila zvezdniška vrsta St. Etienna. V francoski ekipi se je s hat-trickom proslavil Pierre-Emerick Aubameyang.

Nogometaši so na dobrodelni tekmi zbirali denar, ki ga bodo namenili boju proti eboli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.