Pred 20.000 gledalcev priletela ljubka vsiljivka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Medtem ko je v Sloveniji šport na prisilnem dopustu, v ZDA uživajo v spektaklu.
Oglej si celoten članek

Najmočnejša bejzbolska liga na svetu MLB je v polnem razmahu. Gledalci se počasi vračajo na stadione in z veseljem spremljajo profesionalce na delu in vse, kar spada zraven.

Zanimivo popestritev je imela tekma med Colorado Rockies in LA Dodgers v Denverju. Tamkajšnji Coors Field sicer sprejme 50.000 duš, v noči na soboto po srednjeevropskem času se jih je tam zbralo 20.000. In dočakali so nepovabljeno gostjo.

Foto Zvezdnik prvakov: "Ne kadim marihuane, samo zgledam tako!"

Med tekmo je namreč na zelenico pritekla siva mačka. Ob vzklikanju gledalcev je odmerila dobršen del igrišča, nato pa, očitno prevzeta z atmosfero, legla na tla in se ozrla po tribunah.

Mačko, ki je imela ovratnico in tako očitno ni bila potepuška žival, so nato, ob negodovanju občinstva, ujeli in pospremili z igrišča ter nadaljevali s tekmo, ki jo je moštvo iz Kalifornije dobilo z 11:6.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:23 3. April 2021.

    pa ta uboga maca je bila na smrt prestrašena.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.