Pred durmi nekdanjega kluba

Foto: Twitter ibrahimović
Zlatan Ibrahimović bi se lahko vrnil v nekdanji klub.
Oglej si celoten članek

Italijanski medijo so zapisali, da pri Milanu pričakujejo, da bo njihov nekdanji zvezdnik Zlatan Ibrahimović s klubom podpisal pogodbo še pred začetkom novega leta. Pregovori med obema stranema so bili sicer prejšnji teden prekinjeni, a so se zdaj znova začeli, Šved pa naj bi bil tako tik pred vrnitvijo na San Siro.

Milan je Zlatanu sicer poslal nenavadno pogodbo. Dogovor o sodelovanju naj bi trajal le pol leta, švedski veteran pa bi si lahko podaljšanje pogodbe izboril s svojimi predstavami. Pogodba naj bi se tako avtomatično podaljšala, če bi Ibrahimović zbral določeno število nastopov in zadetkov. Sprva je bila v pogodbi vpisan tudi preboj v Evropi, a rdeče-črni v italijanskem prvenstvu že precej zaostajajo od mest, ki vodijo v Evropo. Ibrahimović je sicer brez kluba po izteku pogodbe z ameriškim klubom LA Galaxy.

Šved si je v preteklosti izboril status legende kluba pri Milanu, zanj je nastopal od leta 2010 do 2012, v svoji drugi sezoni pri rdeče-črnih pa je zabil 38 golov in bil najboljši strelec Serie A. Iz Milana je nato prestopil v PSG. Na Apeninskem polotoku je sicer igral še za Juventus in Inter. 

"Podpisal bom za ekipo, ki se znova uči zmagovati. Ki želi oživiti svojo zgodovino in išče nov izziv. To je edini način, da najdem dovolj motivacije ter presenetim vse in pokažem, kaj zmorem. Za nogometaša ni pomembno le to za kateri klub igra, mora se poklopiti veliko reči, tudi zahteve moje družine. Kmalu se vidimo v Italiji," je sicer pred časom dejal Ibrahimović. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.