Pred nadaljevanjem v Planico

Foto: Žurnal24 Petra_Majdic_AFP_010108 - main
Smučarska tekačica Petra Majdič, najboljša slovenska športnica zadnjih dveh let, je po zmagi na tekmi za svetovni pokal v Otepäaju z mislimi že usmerjena na naslednje tekme.
Oglej si celoten članek

Smučarska tekačica Petra Majdič, najboljša slovenska športnica zadnjih dveh let, je po zmagi na tekmi za svetovni pokal v Otepäaju z mislimi že usmerjena na naslednje tekme in vadbo; do srede bo trenirala v Planici.

 
 

Brez dobro pripravljenih smuči v Estoniji ne bi mogla zmagati, ne glede na to, da sem dobro pripravljena in dovolj močna.

Petra Majdič

 
"Že v torek zjutraj bom odšla v Planico in tam dva dni vadila. Nato me čaka pot v Liberec na Češkem, če pa bodo tam prisiljeni odpovedati tekmo, pa verjetno na nadomestno prizorišče v Italiji. Sledila bo dolga, enomesečna skandinavska turneja. Mislim, da se mi bo po tej naporni in tudi uspešni sezoni prilegel tudi premor," je na novinarski konferenci na sedežu Smučarske zveze Slovenije v Ljubljani povedala Majdičeva.

"Brez dobro pripravljenih smuči v Estoniji ne bi mogla zmagati, ne glede na to, da sem dobro pripravljena in dovolj močna. Petnajsterica najboljših lahko v vsakem trenutku računa na prvo mesto, zato odloča vsaka podrobnost. Vesela sem, da sem obdana s tako dobro ekipo. V tej zimi sem dokazala, da sem v vrhu v povsem različnih vremenskih pogojih, saj se je sezona začela v velikem mrazu v Kanadi, zadnja tekma pa je potekala na zelo mehkem snegu, pravi 'čofti'. Upam, da bom sebe in svoje navijače še naprej razveseljevala z vrhunskimi izidi. Vsaka uvrstitev med deseterico pa je zame velik uspeh," je dodala Majdičeva.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.