Pred nami največja igra v zgodovini?

Foto: Žurnal24 (Foto: Highstakesnews.com)
Če ste si že ogledali najnovejše epizode oddaje Poker After Dark, potem za dogovor Toma Dwana in Phila Iveyja najbrž že veste.
Oglej si celoten članek

Tom Dwan je Philu Iveyju plačal 40 tisoč dolarjev, da lahko od njega kadarkoli zahteva, da začneta igrati najbrž največjo igro v zgodovini pokra.

Igrala naj bi sto tisoč iger poker H.O.R.S.E-a z vrtoglavimi slepimi stavami 50.000–100.000 dolarjev, pri čemer pa velja nenavadno pravilo, ki Dwanu zagotavlja, da bo dobil povrnjenih 96 odstotkov svojih izgub. To pomeni, da bo, če bo v sto tisoč igrah izgubil na primer deset milijonov, Iveyju dejansko plačal le 400 tisoč dolarjev. Če pa bo po koncu iger zmagovalec "durrrr", bo obdržal ves priigrani denar.

Sto tisoč iger je veliko, in ne vemo, ali bo dvoboj odigran v živo, na spletu ali oboje. Mnogi že zdaj verjamejo, da ga ne bo nikoli konec.

Stvar pa je bolj ali manj odvisna od Dwana, saj lahko igro zahteva kadarkoli. Če Ivey kdaj zavrne začetek igre, mora Dwanu plačati milijon dolarjev. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.