Pred odločilno tekmo pijan kot čep

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji izjemni član Arsenala Ray Parlour je v biografiji razkril nekaj podrobnosti iz svoje kariere.
Oglej si celoten članek

Legenda Arsenala Ray Parlour je v biografiji med drugim opisal tudi nekaj dogodkov iz sezone 2001/02, ko so topničarji osvojili dvojno krono. Priznal je, da je odločilno tekmo za naslov, ko so Londončani v predzadnjem kolu Premier League z zadetkom Sylvaina Wiltorda z 1:0 slavili na Old Traffordu, odigral z mačkom.

Le nekaj dni prej je Arsenal v finalu FA pokala premagal Chelsea z 2:0, vodilni zadetek pa je v 70. minuti z udarcem od daleč zabil prav Parlour. Po tekmi so mu reči nekoliko pobegnile iz rok.

"Po finalu FA pokala sem vstopil v lokal, ki je bil poln naših navijačev. Začeli smo s šampanjcem, kmalu pa smo presedlali na tekilo. Ob koncu večera sem bil tako pijan, da sem padel preko treh miz," je zapisal 'Pele iz Romforda'.

"Naslednje jutro sem oddelal raztegovanje, a trening kamp sem zapustil še preden je prišel trener Arsene Wenger. Moji soigralci so sicer dojeli kakšna noč je za mano. Na poti domov sem se ustavil v baru, da bi pozdravil brata, a sem na koncu ostal cel dan in popil okoli deset piv. Bil sem 'razbit' od alkohola."

Sledila je tekma z Unitedom, kljub 'veseljačenju' pred odločilnim dvobojem sezone pa je bil Parlour znova eden najboljših na zelenici.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.