Pred Polono zahtevna naloga

Foto: EPA Polona Hercog je nastope v Kataloniji končala v četrtfinalu. (Foto: EPA)
Žreb je določil, da se bo najboljša slovenska tenisačica Polona Hercog v prvem kolu OP Avstralije pomerila s 45. igralko na svetu Latvijko Anastasijo Sevastovo.
Oglej si celoten članek

Najboljša slovenska teniška igralka na lestvici WTA Polona Hercog je na petkovem žrebu v Melbournu dobila tekmico v prvem kolu letošnjega prvega turnirja za grand slam – odprtega prvenstva Avstralije. Slovenka se bo pomerila z Latvijko Anastasijo Sevastovo, trenutno 45. igralko na svetu, medtem ko je Hercogova na 47. mestu. Dvajsetletna Latvijka je doslej zmagala na enem turnirju serije WTA, lani je osvojila portugalski Estoril.

Slovenija ima v kvalifikacijah Melbourna še dva predstavnika: Grega Žemlja se bo pomeril z Američanom Timom Smyczekom, Blaž Kavčič, prvi nosilec kvalifikacij, pa z Južnoameričanom Rikom De Voestom.

Maša že končala z nastopi
Maša Zec Peškerič pa je že končala z nastopi, saj se ni uvrstila v drugo kolo kvalifikacij. V prvem kolu kvalifikacij Melbourna je bila od Gorenjke z 0:6, 1:6 močnejša mlajša in nižje rangirana Američanka Irina Falconi.

Zec Peškiričeva (141. igralka na lestvici WTA) je tekmici (184. igralka na lestvici WTA) vzela le eno igro ter klonila že po dveh nizih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.