Pred SP velik udarec za Kolumbijo

Foto: Epa frank fabra
Poškodba na treningu.
Oglej si celoten članek

Kolumbijska nogometna reprezentanca je nekaj dni pred začetkom svetovnega prvenstva v Rusiji doživela hladen tuš. Na treningu se je poškodoval branilec Frank Fabra, ki si je strgal vezi levega kolena, je danes sporočila kolumbijska reprezentanca.

SP 2018 Gluhi Ahil naslednik jasnovidne hobotnice

Sedemindvajsetletni nogometaš argentinske Boce Juniors bi bil bržčas v prvi postavi na prvi tekmi Kolumbije proti Japonski.

Po poročanju nemške tiskovne agencije dpa se je Fabra poškodoval v petek, v soboto pa so zdravniški pregledi potrdili strgane vezi.

Kolumbija bo na SP igrala v skupini H, v kateri sta poleg Japonske še Poljska in Senegal.

Navijač Na Svetovno prvenstvo s... traktorjem!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.