Predrto pljučno krilo in štiri zlomljena rebra

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški kolesar Chris Horner je moral po prometni nesreči na treningu v okolici jezera Como v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Dvainštiridesetletni Horner, ki je v svoji karieri med drugim zmagal na dirki po Španiji, se je med treningom zaletel v avtomobil, hudo padel in končal v bolnišnici. Podrobnosti nesreče še preiskujejo, se je pa Horner bržkone zaletel v avtomobil, ko je kolesaril v bližini mesta Lecco. Zdravniški pregled je pokazal, da Horner ni utrpel pretresa možganov, ima pa predrto pljučno krilo, štiri zlomljena rebra in nekaj ureznin, ki so zahtevale šivanje.

Horner je na dirki po Franciji najvišje končal na devetem mestu, lani je zmagal na dirki po Španiji. Leta 2010 je zmagal na dirki po Baskiji, leta 2011 pa na dirki po Kaliforniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.