Predsednik Barçe iztrgal torbico De Jongovemu dekletu

Foto: Print Screen bartomeu de jong
Barcelona je v petek na Camp Nouu predstavila svojega novega igralca Frenkieja de Jonga, za katerega je odštela 75 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Frenkieja de Jonga, drugega najdražjega nizozemskega nogometaša vseh časov, je na predstavitvi v Barceloni pozdravilo več kot 20.000 ljudi. 22-letni vezist je dogovor s španskim prvakom sklenil že med zimskim prestopnim rokom, a je do konca sezone, v kateri je Ajaxu pomagal do prvenstvene krone in polfinala lige prvakov, ostal na Nizozemskem.

Messijevo razkritje Neymar iz prve roke izvedel, kako se lahko vrne v Barcelono

De Jong bo v katalonski prestolnici združil moči s svojim vzornikom Lionelom Messijem. "Zelo sem vesel, da sem končno tukaj. Kot otrok sem sanjal o tem, da bom nekoč igral za Barcelono. Veselim se, da bom prvič stopil na zelenico Camp Noua. Prav tako se zelo veselim, da bom igral z Lionelom Messijem, ki sem ga vedno spremljal. Moj idol bo odslej moj soigralec," je povedal za uradno spletno stran kluba.

Predstavitveni tiskovni konferenci je sledilo obvezno fotografiranje, De Jongu pa se je pred fotografskimi objektivi pridružila tudi njegova izbranka Mikky Kiemeney. Lepotica si je ob tem privoščlia manjši spodrsljaj, situacijo pa je hitel reševati predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu.

Kiemeneyjeva je na rami nosila torbico znamke Dior, tovrstno oglaševanje, četudi povsem nenamerno, pa je v navzkrižju z ekskluzivnim dogovorom med Barcelono in Nikejem.

Ameriški proizvajalec športne opreme v Barçin proračun vsako leto prispeva 155 milijonov evrov, vrednost sponzorskega dogovora pa bo do leta 2028 presegla milijardo evrov.

S takšnimi številkami se pač ne gre igrati in tega se dobro zaveda tudi Bartomeu, ki je takoj reagiral in sporni artikel umaknil iz kadra. Mikky je bilo nad njegovo potezo vidno presenečena, saj več kot očitno ni vedela, kaj je storila narobe. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.