Predsednik PSG potrdil: Real prišel po Ancelottija

Foto: EPA
Foto: EPA
Katarski predsednik Paris Saint-Germaina, Nasser Al-Khelaifi, je v ponedeljek za Reuters potrdil, da je skupaj s svojimi svetovalci zavrnil ponudbo madridskega Reala za trenerja Carla Ancelottija. Al-Khelaifi je v še neobjavljenem pogovoru za L'Equipe tudi razkril, da generalni direktor kraljevega kluba sploh ni vedel, da ima Ancelotti še pogodbo.
Oglej si celoten članek

"Prišli so in pogovoril sem se z njimi. (Carlo Ancelotti, op. a.) Ima pogodbo z nami za še eno sezono ... Po mojem mnenju bo tukaj tudi naslednje leto," je razkril Nasser Al-Khelaifi, ki je z bogatimi katarskimi vlagatelji pred leti prevzel Paris Saint-Germain, v nedeljo pa skupaj s Carlom Ancelottijem proslavil prvi naslov prvaka po letu 1994 za pariškega velikana.

"Je fantastičen fant in prepričan sem, da bo spoštoval pogodbo," je še dodal Al-Khelaifi. Ancelotti se sicer že dalj časa ne želi izjasniti glede svoje prhodnosti pri PSG, medtem ko ga vsaj toliko časa tudi povezujejo z odhodom v madridski Real, kjer naj bi nadomestil Joséja Mourinha. 

"Danes se nimam namena srečati z njim, ker ima pogodbo. Zdaj je čas za proslavljanje in uživanje v trenutku, " je nadaljeval Al-Khelaifi, ki je še razkril, da je športni direktor Leonardo po nedeljski zmagi odšel v bolnišnico zaradi slabega počutja, a bo v ponedeljek že slavil naslov skupaj z ekipo.

Leonardo bo ostal, želijo si tudi Beckhama

Predsednik PSG je še izrazil željo, da bi sodelovanje s klubom podaljšal tudi zvezdnik David Beckham, ki se jim je pridružil v zimskem prestopnem roku, a bo ob koncu sezone spet prost igralec.

"David je fantastičen igralec, zelo profesionalen in izjemen fant. Želimo ga obdržati, ampak odvisno je, kaj se bo odločil on sam. Tu je zelo srečen, včeraj in prejšnji teden sem govoril z njim. Želi si ostati povezan s klubom," je še dejal Al-Khelaifi.

Zatrdil je tudi, da bo v klubu ostal Leonardo, četudi ga verjetno v kratkem čaka huda kazen vodstva lige, potem ko je na začetku meseca po remiju proti Valenciennesu grobo odrinil sodnika Alexandra Castra.

"Ostal bo tukaj. Opravlja odlično delo," je še pristavil Al-Khelaifi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:55 13. Maj 2013.

    ...in to je šport?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.