Predsednik Reala: Žal mi je Piqueja

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik madridskega Reala je spregovoril o ceni portugalskega zvezdnika in o primeru Gerarda
Oglej si celoten članek

Paris Saint-Germain že nekaj časa lovi Cristiana Ronalda, a kot kaže tudi čez leto dni Portugalec ne bo prišel v francosko prestolnico. To je posredno sporočil predsednik Reala Florentino Pérez, ki je spregovoril o njegovi ceni.

"Če PSG želi Ronalda, ga lahko kupi precej enostavno. Moral bo pač plačati odkupno klavzulo v njegovi pogodbi, ta znaša milijardo evrov," je za Cadena COPE dejal predsednik madridskega Reala.

"V nogometu nihče ni prerok, toda ne želimo ga prodati v letu 2016. Ima še tri leta na obstoječi pogodbi," je na to temo dodal Pérez. Ronaldo naj bi po poročanju nekaterih španskih in ameriških medijev že bil dogovorjen, da se po koncu sodelovanja z Realom preseli v Kalifornijo, točneje v Los Angeles Galaxy.

Pérez je nekaj besed namenil tudi Gerardu Piquéju, ki so ga navijači španske reprezentance izžvižgali na tekmi proti Slovaški v Oviedu. "Človek včasih naredi napako, toda ni v redu, da nekomu žvižgate na stadionu, posebej tistemu, ki nosi španski dres. Žal mi je zanj," je o Kataloncu dejal  Madridčan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.