Predsedniku Barce grozi zapor

Foto: EPA
Foto: EPA
Po poročanju radia Catalunya imata aktualni in nekdanji predsednik Barcelone skupaj s klubom, ki je prav tako obtožen, 20 dni časa za pripravo obrambe.
Oglej si celoten članek

"Primer Neymar" še naprej dobiva nova poglavja, za vpletene sicer ne preveč pozitivna. Tako Barcelona kot Josep María Bartomeu - njen nedavno izvoljeni predsednik - in nekdanji prvi mož Sandro Rosell so v primeru zdaj uradno obtoženi. Po poročanju radia Catalunya so v ponedeljek vsi obtoženi dobili poziv, da glede spornega prestopa brazilskega nogometaša iz Santosa leta 2013 pripravijo svoje dokaze in obrambo.

Katalonci so v javnost najprej poslali veliko nižji znesek od dejanskega, ki je Brazilca zvabil v Katalonijo, zaradi kasnejših razkritij in obtožb o utaji davkov pa je Rosell odstopil, nasledil pa ga je tedanji podpredsednik Bartomeu.

Ta je letos razpisal volitve in jih poleti kljub sodnemu procesu, ki mu visi nad glavo, tudi dobil, zdaj pa se bo sredi službovanja moral na sodišču braniti tudi pred zaporno kaznijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.