Predsedniški apartma Zlatan Ibrahimović

Foto: EPA
Foto: EPA
Hotel Clarion v švedskem mestu Mälmo je predsedniški apartma poimenoval po slavnem meščanu in nogometnemu zvezdniku Zlatanu Ibrahomoviću.
Oglej si celoten članek

Apartma, ki ga bodo odprli 2. maja, je velik 100 kvadratnih metrov in zajema celotno 23. nadstropje hotela v centru Mälmoja. Stal bo 690 funtov na noč.

V luksuznem apartmaju bodo tudi številni portreti zvezdnika francoskega PSG. Iz hotela so sporočili, da je Ibrahimović osebno dovolil poimenovanje apartmaja po njem: "Le en predsednik je v Mälmoju, to je Zlatan Ibrahimović. Dobili smo njegovo dovoljenje. Upamo, da bo Zlatan nekoč naš gost."

Ibrahimović je rojen v Mälmoju, v tamkajšnjem prvoligašu je tudi začel profesionalno kariero. Od tam se je preselil v amsterdamski Ajax, nato pa ga je pot ponesla še v Juventus, Inter, Barcelono, Milan in PSG.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:08 26. April 2015.

    že tako prevzeten in vzvišen tip je dobil še eno kocko v mozaiku svoje samovšečne podobe

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.