Prejšnji mesec surovo pretepel sina, zdaj napadel novo žrtev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji košarkar se je še drugič v manj kot mesecu dni znašel v policijskem pridržanju.
Oglej si celoten članek

Čikaška policija je aretirala nekdanjega člana bikov Bena Gordona zaradi fizičnega napada na dva varnostnika v restavraciji McDonald's.

To je že druga aretacija nekdanjega NBA-jevca v samo nekaj tednih, potem ko je sredi oktobra na letališču tako hudo pretepel svojega 10-letnega sina, da je ta potreboval bolnišnično zdravljenje.

Gordon (39), ki so ga po plačilu varščine že izpustili na prostost, je obtožen fizičnega napada in povzročitve lažjih telesnih poškodb, poroča Chicago Tribune.

Nekdanji NBA-jevec, ki je v 11-letni karieri igral za štiri različna moštva, je v pretepu lažje poškodoval 21-letnega oziroma 29-letnega varnostnika omenjene verige s hitro prehrano.

Oba sta zavrnila zdravniško pomoč, policija pa je nasilnega gosta aretirala na licu mesta.

Povod za napad ni znan, prav tako se ne ve, ali bosta varnostnika proti nekdanjemu košarkarju vložila kazensko ovadbo.

Zvezdnik za zapahi NBA zvezdnik v javnosti pretepel 10-letnega sina, ta pristal v bolnišnici

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.