Messijev protinapad se je končal s prekinitvijo tekme

Foto: Epa
Foto: Epa
Nepovabljeni gost je prekrižal načrte Lionelu Messiju.
Oglej si celoten članek

Nedeljski 'Le Classique', 101. veliki derbi elitne francoske Ligue 1 med Marseillom in PSG-jem, se je v končal brez zmagovalca (0:0). Parižani imajo po enajstih tekmah sedem točk prednosti pred drugouvrščenim Lensom, ki je včearj premagal Metz (4:1).

Tako kot se je dvoboj pred nabito polnim stadionom Velodrome v Marseillu končal z neodločenim izidom, je tudi razmerje na večnih derbijih francoskega prvenstva ostalo izenačeno. Obe ekipi imata po dvaintrideset zmag.

Foto: Epa

Tekma med PSG-jem in Marseillom je bila vroča in zanimiva. V prvem polčasu je glavni sodnik po posredovanju videotehnologije vsaki ekipi razveljavil po en zadetek zaradi prepovedanega položaja, v nadaljevanju pa so gostje 35 minut igrali z igralcem manj, saj je bil izključen Achraf Hakimi. Najlepši priložnosti sta zapravila Valentin Rongier za domače in Kylian Mbappe za goste.

PSG je bil v 73. minuti oropan priložnosti za zelo obetaven protinapad v režiji Lionela Messija. Argentinec je v svojem slogu drvel proti kazenskemu prostoru naprotnega moštva, a je moral napad prekiniti zaradi vdora navijača, ki se mu je prikradel izza hrbta. Po posredovanju varnostnikov je bila tekma za kratek čas prekinjena.

Posnetek incidenta, ki je znova sprožil razpravo o varnostni nogometašev na stadionu Velodrome, si poglejte spodaj.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.