Preko YouTuba poslali grožnjo Bolgarom

Navijači nogometnega kluba Sarajevo so preko portala YouTube poslali grožnjo privržencem bolgarskega Levskija. Pred povratno tekmo v Bosni jim obljubljajo nič kaj prijazno dobrodošlico.
Oglej si celoten članek

"Hellcome to Sarajevo" (besedna igra na besedi 'welcome' (dobrodošli) in 'hell' (pekel)) je naslov spornega videa na portalu YouTube, s katerim so navijači nogometnega kluba Sarajevo pred povratno tekmo o svojih namenih obvestili navijače bolgarskega Levskija.

Grožnje so posledica dogajanja na prvi tekmi 2. predkola kvalifikacij za Ligo prvakov, na kateri so bolgarski privrženci vzklikali: "Jebala sta vas Arkan in Mladić, zdaj vas bomo mi" in "Nož, žica, Srebrenica". Poleg tega so za tekmo pripravili še žaljive transparente na temo Srebrenice. V odgovor so pristaši sarajevskega kluba odgovorili: "Provocirali ste nas s transparenti o Srebrenici, Bosni in poveličevanjem vojnih zločincev. Blago rečeno, pričakujte maščevanje. Dobrodošli v naše mesto." Oblasti upajo, da se bo obračunavanje nadaljevalo na internetu oziroma se ne bo preneslo na nogometno zelenico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.