Prelepa manekenka storila samomor, pretreseni zvezdnik že doma

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nenadna smrt znane lepotice je vplivala tudi na dogajanje na svetovnem klubskem nogometnem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Na četrtkovi finalni tekmi svetovnega klubskega prvenstva v Katarju proti mehiškemu Tigreju evropski prvak Bayern ne bo mogel računati na branilca Jérôma Boatenga. V klubu so potrdili, da so mu zaradi osebnih razlogov dovolili vrnitev v Nemčijo.

Klubsko SP Bayern bo zaigral v finalu

Kot poročajo nekateri nemški mediji, je Boateng za vrnitev v Nemčijo zaprosil zaradi nenadne smrti nekdanje partnerke, manekenke Kasie Lenhardt. Boateng in 25-letna Lenhardtova (na spodnji fotografiji) sta se po večletni zvezi razšla v začetku meseca.

Foto: Profimedia Kasia Lenhardt Jérôme Boateng

Nekateri mediji v Nemčiji so sporočili, da naj bi šlo za samomor. Nemška tiskovna agencija dpa pa je danes zvečer poročala, da je odvetnik njene družine potrdil smrt, niso pa razkrili vzroka.

Serijski prvak Real Madrid v solzah, umrl je legendarni branilec

Pri Bayernu so že popoldne sporočili, da je trener Hansi Flick po pogovoru z Boatengom nogometašu dovolil predčasen odhod iz Dohe, niso pa navedli razlogov za takšno odločitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:09 16. Februar 2021.

    Hudič je, ko se enkrat navadiš na kabel ...

  • 15:49 11. Februar 2021.

    Velja z ode

  • 15:49 11. Februar 2021.

    Neokustnost, posledica zakompleksanosti dolgi 8 cm.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.