Preluknjan sir razburil Švicarje

Foto: Saša Despot jumbo plakat Švica Slovenija Foto: Saša Despot jumbo plakat Švica Slovenija
Švicarski nogometaši, ki bodo v petek gostovali v Stožicah, so ogorčeni nad veleplakatom, s katerim Nogometna zveza Slovenije ob začetku kvalifikacij za svetovno prvenstvo vabi v Stožice.
Oglej si celoten članek

Verjetno ste ob cesti že videli veleplakate s preluknjanim švicarskim sirom in dvema žogama v njem, s katerim vas NZS vabi na prvo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo proti Švici. Po našem mnenju izjemna ideja naše krovne nogometne zveze, ki si seveda želi, da bi imeli nogometaši na začetku kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Braziliji kar čim številčnejšo podporo s tribun stadiona v Stožicah. Povsem drugače pa na reklamno kampanjo NZS gledajo Švicarji. Tamkajšnji dnevnik Blick Sport se je tako na veliko razpisal o sporni promociji, njihovo mnenje pa so delili tudi švicarski reprezentanti, ki menijo, da je plakat žaljiv.

"Ukvarjamo se zgolj s sabo. Ne zanima nas, kaj se dogaja v Sloveniji," eden od glavnih švicarskih zvezdnikov Tranquillo Barnetta v pogovoru za TV Slovenija plakatu sicer ni želel posvečati pozornosti, a menda bodo Švicarji tudi zaradi sira in dveh žog v petek v Stožicah še nekoliko bolj motivirani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:25 6. September 2012.

    Zelo neukusna in neprimerna reklama...

  • 00:59 6. September 2012.

    Plakat ni le žaljiv, ampak je prav butast. Me zanima čigavo je to mnenje, ki se mu zdi ta ideja …

  • 16:57 5. September 2012.

    Mogoče bi bolj razumeli njihovo užaljenost, če bi vedeli, da je sir (Kaese) po nemško tudi neke vrste žaljivka. Pomeni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.