Premier videl 46. zmago Canucksov

Foto: Žurnal24 Ryan Kesler in Niklas Backstrom Foto: Žurnal24 Kanadski premier Stephen Harper je zmago Canucskov s 4:2 nad Wildi videl v družb Foto: Žurnal24 Keith Ballard in Warren Peters Foto: Žurnal24 Mikael Samuelsson in Niklas Backstrom Foto: Žurnal24 Ryan Kesler, Niklas Backstrom in Jared Spurgeon Foto: Žurnal24 Ryan Kesler in Niklas Backstrom Foto: Žurnal24 Marek Zidlicky, Ryan Kesler in Niklas Backstrom Foto: Žurnal24 Ryan Kesler
Sicer niso igrali najbolje, a so v takem naletu, da so Minnesoto Wild premagali s 4:2. Vancouver Canucks. Veljalo se je potruditi, saj je v osmi vrsti med običajnimi navijači sedel premier Stephen Harper.
Oglej si celoten članek

Vancouver Canucks so presegli mejo sto točk in so po 46. zmagi z naskokom najboljša ekipa sezone v ligi NHL. V noči na torek proti Minnesoti Wildom sicer niso igrali najbolje, a so vseeno zmagali s 4:2. Tekmec jim je v zadnji tretjini z nekaj izključitvami pomagal sam. Za šesto zaporedno zmago je dal dva zadetka Ryan Kesler, po enega pa sta dodala Raffi Torres in Daniel Sedin.

Liga NHL, tekme 14. 3:

Toronto Maple Leafs : Tampa Bay Lightning 2:6
Phaneuf, Kulemin; Ritola dva, Thompson, Lecavalier, Lundin, Moore

Chicago Blackhawks : San Jose Sharks 6:3
Hossa dva, Stalberg, Toews, Kane, Hjalmarsson; Pavelski, Thornton, Couture

Vancouver Canucks : Minnesota Wild 4:2
Kesler dva, Torres, Sedin; Brunette, Koivu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.