Prepelič imel ključno vlogo pri Realovi prvi lovoriki sezone

Foto: Profimedia
Slovenska reprezentanta Klemen Prepelič in Anthony Randolph sta dvignila prvi pokal v novi sezoni.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je osvojil španski superpokal, potem ko je v finalu premagal Baskonio iz Vitorie z 80:73.

Real Madrid je petič in prvič po letu 2014 postal zmagovalec superpokala. V polfinalu je premagal Monbus Obradoiro z 81:61, v drugem polfinalu pa je Baskonia ugnala Barcelono z 79:76. Jaka Blažič je za poražence v dobrih 17 minutah na parketu dosegel tri točke. Eno manj je v polfinalu zadel Klemen Prepelič (11 minut), Anthony "Tonček" Randolph pa je bil bolj razpoložen - 12 točk, 5 skokov v 19 minutah.

Nepričakovano Slovenija izgubila še enega tvorca evropskega zlata

V finalu je Prepelič odigral ključno vlogo. V igro je prvič prišel v tretji četrtini, v manj kot dvanajstih minutah pa je dosegel 13 točk ob metu 3:4 za tri točke in 2:2 za dve. S tem je bil drugi strelec Real Madrida; dve več je dosegel Sergio Llull. Randolph je igral 18 minut in dosegel osem točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.