Prepelič in Halperin se vračata v Ljubljano

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Košarkarji Union Olimpije bodo sezono v evropskem pokalu nadaljevali 8. januarja, ko bodo v dvorani Stožice gostili Hapoel Midgal Jeruzalem.
Oglej si celoten članek

V drugem delu se bo Union Olimpija merila v skupini M, poleg ekipe Hapoel Midgal iz Jeruzalema bodo igrali še proti Budivelniku iz Kijeva in Banvitu.

Union Olimpija bo prvo tekmo drugega dela igrala v sredo, 8. januarja, ob 20.30, nasproti jim bo stal Hapoel Midgal Jeruzalem, za katerega igra nekdanji igralec Olimpije Yotam Halperin. V drugem krogu se bo pomerila s kijevskim Budivelnikom, ki je v Evroligi v skupini A osvojil zadnje mesto in se preselil v Evropski pokal. 22. januarja bo v Stožicah igrala proti turškemu Banvitu, kjer igra še en znanec ljubljanskega moštva Klemen Prepelič.

Razpored Olimpije v 2. delu Eurocupa:

1. krog: 8. januar 2014: Union Olimpija Ljubljana - Hapoel Midgal Jeruzalem
2. krog: 15. januar 2014: Budivelnik Kijev - Union Olimpija Ljubljana
3. krog: 22. januar 2014: Union Olimpija Ljubljana - Banvit Bandirma
4. krog: 29. januar 2014: Banvit Bandirma - Union Olimpija Ljubljana
5. krog: 12. februar 2014: Hapeol Midgal Jeruzalem - Union Olimpija Ljubljana
6. krog: 19. februar 2014: Union Olimpija Ljubljana - Budivelnik Kijev

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.