Prepelič iz Limogesa v Pariz

Foto: Profimedia Klemen Prepelič.
Klemen Prepelič.
Slovenski košarkarski reprezentant Klemen Prepelič je novi član francoskega kluba Levallois Metropolitans.
Oglej si celoten članek

Enoletno pogodbo je Klemen Prepelič podpisal točno en teden pred začetkom priprav slovenske selekcije, v kateri bo imel 24-letni Mariborčan pomembno vlogo.

Prepelič se v Pariz seli iz Limogesa, kjer je odigral zelo dobro sezono. Končal jo je s povprečnim statističnim indeksom 14,2 oziroma s 15,8 točkami, 2,7 skoki ter 3,7 podajami.

Zanj bo to sedmi klub v karieri. Začel jo je v Mariboru, nadaljeval v Domžalah ter Ljubljani, dve sezoni pa je oddelal tudi v Turčiji pri Banvitu ter Nemčiji pri Oldenburgu.

Levallois Metropolitans je v minuli sezoni osvojil tretje mesto v francoskem prvenstvu, tako da bo v novi sezoni igral v Eurocupu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.