Prepelič v Francijo h Vujoševiću

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski reprezentant bo v naslednji sezoni igral za nekdanjega evropskega prvaka.
Oglej si celoten članek

Klemen Prepelič je v pretekli sezoni nastopal za nemški Oldenburg, v naslednji pa se bo potil na francoskih parketih. Podpisal je namreč enoletno pogodbo z Limogesom, ki ga v zadnjih mesecih vodi srbski strateg Duško Vujošević.

Limoges se v sezoni 2015/16 ni prebil v končnico, za Prepeliča pa bo to po Braniku, Heliosu, Olimpiji, Banvitu in Oldenburgu njegov šesti klub v članski karieri.

Prepelič je za slovensko repezentanco debitiral na svetovnem prvenstvu leta 2014, lani je za izbrano vrsto igral tudi na Eurobasketu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.