Prepelič v Realu do 2020, znana višina plače

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski košarkarski reprezentant bo v naslednji sezoni igral v španski prestolnici.
Oglej si celoten članek

Klemen Prepelič se je z madridskim Realom dogovoril za sodelovanje. 25-letnik se bo v Španijo preselil v naslednji sezoni, na leto bo zaslužil okrog pol milijona evrov, poroča Sportando. Pogodba ga bo na Real vezala do konca sezone 2019/2020.

V letošnjem tekmovalnem obdobju je Prepelič za pariški Levallois dosegal po 17,5 točke na srečanje. Blestel je na lanskem evropskem prvenstvu, na katerem se je Slovenija okitila z zlato medaljo. Dobro je igral tudi na nedavnem kvalifikacijskem obračunu za SP proti Špancem.

O Realovem zanimanju za Prepeliča so se mediji razpisali že jeseni, praktično takoj po EuroBasketu. Sedaj se zdi, da se pogajanja bližajo koncu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.