''Prepričani smo, da bomo prvaki''

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Športni direktor državnih prvakov se je po dveh tekmah "odsotnosti" vrnil na klop vijoličastih za gostovanje v Velenju, kjer je napovedal dvig svojega moštva.
Oglej si celoten članek

Zlatko Zahović je pred prvo tekmo pod taktirko začasnega trenerja Saše Gajserja napovedal, da bo Maribor kljub koncu sodelovanja s prvim trenerjem Antejem Šimundžo, ki mu naslednika v Ljudskem vrtu še niso našli, na koncu letošnje sezone Prve lige znova proslavljal državni naslov.

Štajerci so se v ponedeljek razšli z nekdanjim napadalcem kluba, pod katerim so se veselili nastopov v skupinskih delih Lige Evropa in nazadnje še Lige prvakov, toda prvi kadrovnik in idejni vodja kluba meni, da so pred vijoličastimi boljši časi.

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:49 22. Avgust 2015.

    Hans Christian Zahović: Pravljice

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.