Prepričljivo do zmage

Foto: Žurnal24 Goran_Dragic_ABA - main
Košarkarje Union Olimpije je po napornem gostovanju v Evroligi čakalo še naporno gostovanje v ligi NLB. V Črni Gori so prepričljivo z 79:68 premagali črnogorsko Budućnost.
Oglej si celoten članek
 

Liga NLB

Budućnost : Olimpija 68:79
Cibona
: Široki 94:78
Zadar : Zagreb CO 84:77

Košarkarji Union Olimpije so v Črni Gori z 79:68 (20:12, 45:30, 61:52) premagali Budućnost . Med tem ko sta Helios in Geoplin Slovan v 7. kolu igrala doma in zabeležila zmago in poraz prav v zadnjih minutah tekme, je bila tekma v Podgorici odločena že prej.


Ljubljanski trener Memi Bečirović je na parket poslal prave igralce. © ABA League

 
Košarkarji Olimpije so tekmo začeli odločno. Že v prvih petih minutah tekme so si priigrali prednost osmih točk, v drugi četrtini pa so jo še nekoliko povišali. Ob prednosti 15 točk so Ljubljančani nekoliko mirneje začeli drugi polčas, vseeno pa so znova začeli odločno – s trojko razpoloženega Jasmina Hukića za 48:31. Po nekaj minutah izenačene igre so se domači do konca četrtine približali na 9 točk, v začetku zadnje četrtine pa tudi na šest točk - več jim Ljubljančani niso dovolili. Najboljši strelec tekme je bil tokrat Olimpijin Goran Dragič s 17 točkami, strelsko so bili razpoloženi še Jasmin Hukić (16), Ronell Taylor (12) in Chris Booker (12), pri Budućnosti sta največ točk, 15, dosegla Bojan Bakić in Nikola Otašević . Hasan Rizvić , zadnja ljubljanska okrepitev, tokrat še ni stopil na parket.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.