Presenečenje: Tina zadnja na treningu

Foto: EPA
Foto: EPA
Alpske smučarke so v švicarskem Lenzerheideju, kjer bo od srede do nedelje finale svetovnega pokala, opravile prvi trening smuka. Najhitrejši čas je postavila Švicarka Lara Gut. Najboljša smučarka na svetu Tina Maze je končala na zadnjem, 22. mestu; za Gutovo je zaostala 12,10 sekunde.
Oglej si celoten članek

Mazejeva je dan po slalomski zmagi v Ofterschwangu progo zgolj presmučala in se med vožnjo tudi zaustavila. Drugi čas je postavila Avstrijka Anna Fenninger (+0,98), tretjega pa njena rojakinja Elisabeth Görgl (+1,02). Druga Slovenka Ilka Štuhec je dosegla deseti čas, za Gutovo je zaostala 2,62 sekunde.

V torek bo v Lenzerheideju še en trening smuka, zadnja preizkušnja te sezone v kraljevi disciplini pa bo v sredo ob 11.30. Mazejeva v smukaškem seštevku na drugem mestu za točko zaostaja za Američanko Lindsey Vonn, ki pa se je na SP poškodovala in je že končala sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:09 11. Marec 2013.

    V dobro vseh bralcev Žurnala,Vas prosim,da honorarno zaposlite vsaj enega športnega novinarja.Hvala.

  • 16:09 11. Marec 2013.

    Novinarčki pišete, kot da trening nekaj šteje !! Tina je progo do potankosti naštudirala, se ustavljala, napravila nekaj prevalov in …

  • 14:57 11. Marec 2013.

    idioti žurnalovski

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.