Presenetljiva destinacija za Harta

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški reprezentančni vratar bo kariero nadaljeval na Apeninskem polotoku.
Oglej si celoten članek

V preteklih dneh smo se razpisali o nezaupnici Pepa Guardiole dolgoletnemu vratarju Manchester Cityja Joeu Hartu. Slednji ni v načrtih katalonskega stratega, ki je v klub iz Barcelone že pripeljal Claudia Brava.

Da bo Hart skoraj zagotovo zapustil klub, katerega član je deset let, je bilo jasno že nekaj časa. Govorilo se je o prestopu v Everton, Sunderland in Sevillo, a očitno bo Anglež svoje novo domovanje našel drugje.

Hart je namreč že zapustil zbor angleške reprezentance in se odpravil na zdravniški pregled v Italijo. Natančneje v Torino. A ne k Juventusu, pač pa k njegovemu mestnemu tekmecu, ki nosi enako ime kot mesto.

Torino, kjer je pred sezono trenerske vajeti v roke vzel Siniša Mihajlović, bo Harta dobil na posodo, predvidoma za eno leto. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.