Prestop Drogbaja se je začel zapletati

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Potem ko se je že zdelo, da je zadeva končana, se je prestop nogometnega zvezdnika iz Slonokoščene obale Didierja Drogbaja iz Shanghaia Shenhue v turški Galatasaray začel zapletati.
Oglej si celoten članek

Kitajski klub Shanghai Shenhua namreč zatrjuje, da je Didier Drogba še vedno njihov igralec, saj ima z njimi veljavno pogodbo, tako da ne bi smel igrati za drugi klub.

"Drogba je julija lani podpisal dveletno pogodbo, tako da lahko igra samo za nas. Njegova pogodba z Galatasarayjem je neveljavna. Če bo potrebno, bomo zbrali vse potrebne dokumente in se pritožili na Mednarodno nogometno zvezo," pravijo Kitajci, ki jih je zapustil tudi drugi zvezdnik, Francoz Nicolas Anelka, a njegov odhod v Juventus ni sporen.

Drogba je za kitajsko ekipo odigral 11 tekem, v katerih je dosegel osem golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.