Pretep Mancinija in Balotellija

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini in napadalec ekipe Mario Balotelli sta se na današnjem treningu sprla in stepla.
Oglej si celoten članek

Hujše merjenje moči so preprečili člani strokovnega štaba angleških prvakov. Do prepira je prišlo, ko je Mario Balotelli neprevidno startal na soigralca Scotta Sinclaira, kar je razjezilo Roberta Mancinija.

"Mancini je znorel po Balotellijevem ostrem startu. Prijel ga je za trenerko in ga skušal vreči na tla. Videlo se je, da je Mario močan in da ne bo padel na tla. Pretep so ustavili člani ekipe, ki so ju ločili," je dejal eden očividcev.

Angleški mediji že dalj časa poročajo, da bo Balotelli v zimskem prestopnem roku zapustil Manchester City in se vrnil v enega klubov Serie A. V tej sezoni je Balotelli za City odigral 15 tekem in dosegel tri gole.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.