Pretep staršev na otroški nogometni tekmi

Na tekmih mlajših selekcij so si skočili v lase starši malih nogometašev.
Oglej si celoten članek

Veliko trenerjev mlajših selekcij se tudi v Sloveniji zna pritožiti nad pretiranimi ambicijami in vedenjem staršev svojih malih varovancev, še težje pa je očitno delo njihovih kolegov v Španiji.

Na tekmi med otroškima ekipama klubov UD Collerense in UD Alaró, gre za kluba z otoka Mallorca, so se na zelenici rahlo sprli otroci, vse skupaj pa se je nato v precej hujši obliki nadaljevalo na tribunah.

Starši otrok so si skočili v lase, sledil je brutalen pretep med očeti, med prerivanjem pa bi jo lahko skupil tudi otrok, ki se je znašel v nastali gneči. Kljub prošnjam ene izmed gledalk naj se vročekrvneži umirijo zaradi otrok, so se udarci nadaljevali še nekaj časa.

Pa peljite svojega potomca na tekmo, če si upate!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.