Pretirano slavje ima svojo ceno

Nogometaši Ferroviaria Maputa so plačali davek za huronsko veselje po zadetku proti ekipi K-Stars. Njihova prednost je namreč skopnela v naslednjih sekundah.
Oglej si celoten članek

Veselje nogometašev mozambiškega nogometnega kluba se je hitro sprevrglo v razočaranje, saj so igralci moštva K-Stars izkoristili nepazljivost nasprotnega vratarja in si nemudoma priigrali izenačenje.

Nogometaši Ferroviaria so po golu s prostega strela na igrišču uprizorili vsesplošno rajanje, kateremu se je pridružil tudi čuvaj mreže. Vrata ekipe so tako ostala prazna, kar je izkoristil nasprotnik in z visoko žogo z razdalje po hitrem postopku poskrbel za hladen tuš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.