Pretres: v 49. letu umrl priljubljeni trener

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Iz naše soseščine je prišla žalostna novica o prezgodnjem slovesu nogometnega strokovnjaka.
Oglej si celoten članek

Nogometna Srbija je v torek zjutraj doživela šok. Umrl je namreč 48-letni Zoltán Szabó, trener moštva TSC Bačka Topola. Szabó in klub iz mesta blizu madžarsko-srbske meje sta v zadnjih letih beležila odlične rezultate in prišla celo do Evrope.

Koronavirus Umrl hrvaški nogometni selektor, ki je užalostil Slovence

Szabó je TSC prevzel leta 2017 v tretji ligi in ga ekspresno popeljal do elitnega ranga, lani pa ob premiernem nastopu v prvi ligi celo do tretjega mesta in nastopa v kvalifikacijah za Ligo Evropa. 

Tam je TSC izločil romunski FCSB (nekdanja Steaua), ki je slavila po enem najbolj razburljivih nogometnih dvobojev zadnjih let. Srečanje (6:6) so Romuni dobili po streljanju enajstmetrovk.

Szabó je kot igralec nastopal za Hajduk iz Kule, Vojvodino in Partizan, nato je igral v Južni Koreji, na Japonskem, na Cipru in na Madžarskem. Kot trener je samostojno vodil Proleter iz Zrenjanina in Jagodino.

Po poročanju srbskih medijev je Szabó umrl zaradi težav s srcem. Niso zapisali, ali so bili zdravstveni zapleti povezani s covidom-19.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:46 15. December 2020.

    www︎.︎AmiaPex︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • 15:01 15. December 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od d0ma. zaslužim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.