Pretreseni soigralci in navijači

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Za brazilski klub Chapecoense in njegove navijače je danes najtežji dan v 43-letni zgodovini kluba.
Oglej si celoten članek

Še pred petimi dnevi je vratar Danilo v zadnjih trenutkih tekme zaustavil izjemno nevaren strel in brazilskemu Chapecoenseju priboril uvrstitev v finale južnoameriškega pokala. S soigralci je burno proslavljal uspeh, le nekaj dni kasneje pa je bil eden izmed četverice, ki je sprva preživela letalsko nesrečo. Po poročanju medijev je kasneje tudi sam podlegel poškodbam, novico pa so potrdili tudi v klubu.

Na finalno tekmo ni odpotovalo osem nogometašev, nekaj se jih je po tragediji napotilo v garderobo stadiona, pred njim pa so se začeli spontano zbirati tudi pretreseni navijači kluba iz mesta Chapecó.

Fotografije povedo več kot besede.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.