Prevc in Požunova najboljša v državi

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Skakalci so se v Planici pomerili še na državnem prvenstvu in po pričakovanjih je državni prvak postal Peter Prevc (Triglav), ki je imel v obeh serijah najdaljša skoka – 138 in 139 metrov.
Oglej si celoten članek

Srebro je osvojil Anže Lanišek (Mengeš), bron pa še en triglavan Nejc DežmanPeter Prevc je z bratom Cenetom Prevcem, Dežmanom in Dejanom Judežom osvojil tudi ekipni naslov. Drugo mesto so osvojili skakalci Sama Ihana, tretje pa Costella Ilirija.

V ženski konkurenci je nastopilo vsega pet tekmovalk. Zmagala je skakalka Zagorja Katja Požun pred tekmovalko Zabrdja Majo Vtič in ilirijanko Špelo Rogelj, ki je imela v končnem seštevku le pol točke prednosti pred klubsko sotekmovalko Uršo Bogataj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.