Prevc iz Planice z vojaškim helikopterjem

Foto: SV
Foto: SV
Slovenski skakalni šampion je iz doline pod Poncami poletel z osebjem Slovenske vojske.
Oglej si celoten članek

V Planici se je sklenila letošnja sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih. V štirih dneh se je pod vznožjem Letalnice bratov Gorišek zbralo več kot 100.000 ljudi.

Slovenski "orli" na čelu s Petrom Prevcem so navduševali občinstvo: Prevc je dobil dve tekmi, Robert Kranjec eno, na ekipni tekmi pa so varovanci Gorana Janusa osvojili drugo mesto. 

Ponosni tudi vojaki

Čestitke slovenskim tekmovalcem dežujejo z vseh strani, eno od njih je poslala tudi Slovenska vojska. Z enim njenih helikopterjev se je iz Planice popeljal Peter Prevc. 

"Čestitke Peter - tudi Slovenska vojska je ponosna nate," so ob fotografiji, ki jo je posnel Simon Ganza iz 15. polka vojaškega letalstva, zapisali v v Slovenski vojski.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.