Prevc leti tudi na veliki: tretji na treningu

Foto: EPA Morgenstern SP svetovno prvenstvo velika skakalnica prvi trening Foto: EPA Kofler kolo SP svetovno prvenstvo velika skakalnica prvi trening Foto: EPA Schlierenzauer SP svetovno prvenstvo velika skakalnica prvi trening Foto: EPA Schlierenzauer SP svetovno prvenstvo velika skakalnica prvi trening Foto: EPA Ammann Loitzl SP svetovno prvenstvo velika skakalnica prvi trening Foto: EPA Morgenstern SP svetovno prvenstvo velika skakalnica prvi trening
Smučarski skakalci so se na svetovnem prvenstvu v Val di Fiemmeju s srednje skakalnice, na kateri je Peter Prevc v soboto osvojil bronasto odličje, preselili na veliko napravo, kjer so danes opravili prvi uradni trening. Na njem se je izkazal prav Prevc, ki je bil v tretji seriji s skokom 125,5 metra tretji.
Oglej si celoten članek

V posameznih serijah so bili najboljši Avstrijec Manuel Fettner (125,5 m), njegov rojak Thomas Morgenstern (133,0) in Poljak Kamil Stoch (130,5). Nastopila je celotna slovenska ekipa. Matjaž Pungertar je bil najboljši v drugi seriji, ko je bil 22., Jurij Tepeš je bil v prvi seriji 27., Jaka Hvala v tretji 22., Robert Kranjec v tretji 18., Peter Prevc pa je tretjemu dodal še 15. in 17. mesto.

Posamična tekma skakalcev na tej napravi bo v četrtek.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.