Prevc: "Sodniki so to žal opazili"

Foto: Epa peter prevc
Po neuspešnem nastopu na prvi tekmi po operaciji gležnja se je oglasil tudi Peter Prevc.
Oglej si celoten članek

Štirikratni slovenski športnik leta Peter Prevc se ni uvrstil v finalno serije prve tekme v Engelbergu, novo priložnost za prvetočke po poškodbi gležnja pa bo imel že v nedeljo. 

Razočaranje Prevc padel po izjemnem skoku v drugi seriji

Prevčeva daljava v prvi seriji bi sicer sama po sebi morala zadostovati za uvrstitev v finalni del, vendar je pri doskoku naredil napako, ki je sodniki niso spregledali in mu pripisali zelo nizke ocene.

Podrobnosti napake Trener: "Peter je izvedel najslabši skok v dveh dnevih"

"Prva tekma svetovnega pokala je za mano. Po dobrih uvrstvitvah včeraj, danes žal samo z eno serijo. Pred pristankom mi je malo vzelo smuči, zato sem zelo nerodno pristal. Sodniki so to "žal" opazili. Jutri je nova priložnost za izboljšave," je sporočil svojim sledilcem.

Padec Tako se je izjalovil Prevčev vrhunski skok

Druga posamična tekma v Engelbergu se bo v nedeljo začela ob 14.15.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.