Prevc: Tega nisem pričakoval

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc je novoletno turnejo končal na četrtem mestu in priznal, da je z rezultatom presenetil tudi samega sebe.
Oglej si celoten članek

S tekmo v Bischofshofnu se je končala novoletna turneja smučarjev skakalcev. Med slovenskimi orli se je najbolje odrezal Peter Prevc, ki je na zadnji tekmi osvojil vrhunsko drugo mesto. ''Zadovoljen sem z rezultatom v finalu,'' je kratko in jedrnato svoje občutke strnil Prevc, veselje pa je z njim delil tudi trener Goran Janus. ''Čestitke Petru. Vesel sem, da je na zadnji tekmi turneje na stopničkah,'' je dejal.

Prevc je na tekmi v zahodni Avstriji, kjer je tradicionalno prizorišče zadnje preizkušnje novoletne turneje, zaostal le za zmagovalcem Thomasom Diethartom in si v skupnem seštevku štirih skakalnic zagotovil odlično četrto mesto. ''Nisem pričakoval, da bom na novoletni turneji četrti,'' je priznal Prevc.

Novoletna turnerja:

Trenutno najboljši slovenski skakalec je v Oberstdorfu osvojil tretje mesto, v Garmischu je bil 18., v Innsbrucku šesti, dobre rezultate pa je oplemenitil z najboljšo uvrstitvijo (drugo mesto) v Bischofshofnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.