Prevc: To se zgodi, ko narediš ...

Foto: EPA
Foto: EPA
Peter Prevc ni bil zadovoljen z rahlo ponesrečenim nastopom na ekipni tekmi v Willingenu.
Oglej si celoten članek

Slovenski skakalci so v soboto v Willingenu na ekipni tekmi z le eno izpeljano serijo osvojili četrto mesto za Nemci, Norvežani in Avstrijci

Varovanci Gorana Janusa so imeli obilo smole z vetrom, posebej slabe pogoje sta imela Robert Kranjec in Peter Prevc. Slednji je skočil precej manj od najboljših, po tekmi pa je na strnil vtise na družabnem omrežju.

"Za nami je nesrečna ekipna tekma. Sam bi se lahko odrezal bolje, a to se zgodi v smučarskih skokih, ko narediš majhno napako v slabih vremenskih pogojih. Toda čaka nas nov dan. Čestitke Domnu Prevcu za njegov nov osebni rekord," je na Facebooku po tekmi zapisal Peter Prevc.

Prevc in kolegi bodo svojo priložnost iskali danes na posamični tekmi, ki se bo začela ob 16. uri.

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.